Kan ik mijn cadeauwens toelichten?
Overleg is altijd wenselijk, zodat het cadeau helemaal in samenspraak met jou wordt gemaakt.  In ieder geval dienen bijv. een geboortekaartje of andere illustraties voor verwerking beschikbaar te worden gesteld, door persoonlijke overhandiging, per e-mail of door toezending per post.

 

Zijn de producten vaatwasserbestendig?
Neen. Om het risico van vervagen te voorkomen, is het beter om de producten met de hand af te wassen.

 

Kan ik zelf porselein servies aanleveren?
Om kwaliteit te waarborgen, worden de te beschilderen porseleinen voorwerpen bij voorkeur door Atelier Porci aangeschaft.

Hoe kan ik bestellen?
Je kunt telefonisch contact opnemen of via het contactformulier. Geef zo goed mogelijk weer wat je wensen zijn, zodat Atelier Porci je een voorstel kan doen. Als je nog niet zo goed weet wat je wil, kan Atelier Porci met je meedenken en een suggestie doen.

 

Hoe gaat de betaling?
De rekening kan contant worden voldaan bij het afhalen of per overschrijving naar de bankrekening. Als je je bestelling telefonisch of per mail hebt doorgegeven, wordt de betaalwijze naar keuze met je besproken.

 

Zijn de prijzen inclusief BTW?
De getoonde prijzen zijn richtprijzen. In de communicatie naar particulieren worden prijzen inclusief btw genoemd, naar bedrijven wordt een prijs excl. btw genoemd.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Dat hangt af van de omvang en de mate van bewerkelijkheid van de opdracht. Uitgangspunt is een gemiddelde termijn van twee à drie weken.

 

Hoe wordt de levering bezorgd?
De bestelling kan worden afgehaald bij Atelier Porci in Utrecht of worden thuisbezorgd. In het geval van bezorging wordt het porselein heel zorgvuldig ingepakt en aangetekend verstuurd met track-en-trace code.

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Eventuele verzendkosten zijn afhankelijk van omvang en bestemming.

 

Kan ik een bestelling doorgeven met kortere levertijd?
Misschien, in overleg. Neem hiervoor contact op.

Wat als ik niet tevreden ben?
Het is nog nooit gebeurd dat een klant niet tevreden is. Maar mocht je onverhoopt een klacht hebben of een kritische opmerking, dan bespreken we het en komen we vast tot een oplossing. Neem hiervoor contact met Atelier Porci op.

Contact

Wil je ons nog wat vragen, of wil je meer informatie inwinnen? Dat kan!

Wil je een vrijblijvende offerte opvragen of een bestelling doorgeven? We horen graag van je!

 

Neem contact op